Рекомендовано

Незаймана Земля

Жанр: Хард-рок, хеві метал, прог-рок Місто: Луцьк, Рівне Мова: Українська ——— Ви можете посперечатися, що «NZ» - не найкрутіший рок-гурт в ...

середа, 23 листопада 2022 р.

Школа Танцев

 

Жанр: Рок, біт, альтернатива

Місто: Запоріжжя

Мова: Російська, українська

———

Гурт з'явився в 80-х рр. як квартирний дует Олександра М'яльниці та Сергія Зарудняка. Пізніше до колективу приєдналася решта музикантів:

Сергій Зарудняк - вокал, гітара, тексти, музика;

Олександр М'яльниця - гітара, бек-вокал, клавіші, музика;

Сергій Козуб - бек-вокал, бас, гітара;

Сергій Васепов - барабани;

Андрій "Бест" Бесталанний - концертні барабани.

В ті роки гурт грав у стилі біт (за визначенням див. огляд на «Общий Вагон»). У 1989 з записів двох концертів був зроблений альбом «Холодная Закуска»:

https://youtu.be/8V1Xj4KLdek

Наступні 5 років в історії гурту був суцільний вакуум, та, на щастя, його прорвала програма «Дебют» 1995 р., де за 50 з зайвим хвилин показали усі зміни колективу та його новий концертний матеріал:

https://youtu.be/Lzqom7v5xeI

(10, 21 та 24 пісні виконані солов'їною)

З нових учасників - старий прихильник «Школи Танців» Жан Сєлєзньов, вокалістка Ольга Володіна. Також приєдналися люди з «Реліктових Грузовіків» - гітарист Олексій та барабанщик Сергій.

«Школа Танців» 90-х грала альтернативний рок (в піджанри не будемо вдаватися), задатки якого були й на першому записі. Більше цікавих фактів про гурт та його учасників ви можете дізнатися про посиланню вище.

Після ще одного тривалого вакууму в історії гурту вони збираються ще раз в 2003 р. Дають концерт та інтерв'ю на ТБ та знову зникають, цього разу, певно, назавжди:

https://youtu.be/0q7uhZp7Ffs

Немає коментарів:

Дописати коментар